URESIM

Desperta la bellesa i la cura de la teva pell amb els productes Uresim.

URESIM

URESIM

ACCELERADOR DEL BRONZEJAT

Descobreix la reeixida formula dels solars Uresim. Potencien i acceleren el bronzejat, mentre protegeixen la teva pell de les radiacions solars. El resultat és un bronzejat daurat, natural i durador. Nodreix, repara i hidrata alhora que realça la pell del rostre i cos.

URESIM

CREMES FACIALS

Uresim ha creat una línia de productes per a la cura facial que s’adapten a les necessitats de la pell. Reparar els danys, renovar els teixits, atendre la falta d’hidratació… Troba el teu producte Uresim. Nutri+Cream, Hyaluronic, Nit, Reparadora, Peeling

URESIM
URESIM

URESIM

OLIS NATURALS

Descobreix les propietats dels olis naturals de Uresim. Oli essencial d’Arbre del Te, 100% pur. D’acció higienitzant i dermopurificant. Una mescla complexa de terpens li atorguen les seves propietats antibacterianes, antifúngiques, etc.

ACCELERADOR DEL BRONZEJAT

Descobreix la reeixida formula dels solars Uresim. Potencien i acceleren el bronzejat, mentre protegeixen la teva pell de les radiacions solars.

CREMES FACIALS

Uresim ha creat una línia de productes per a la cura facial que s'adapten a les necessitats de la pell. Reparar els danys, renovar els teixits, atendre la falta d'hidratació…

OLIS NATURALS

Descobreix les propietats dels olis naturals de Uresim. Oli essencial d'Arbre del Te, 100% pur. D'acció higienitzant i dermopurificant.

Scroll al inicio