HARTMANN

Productes Sanitaris i Solucions Professionals d’altes prestacions en Incontinència, Tractament de Ferides i Desinfecció

VEROMAL TENSIOMETRE

HARTMANN

VEROVAL® TENSIÒMETRE

Tensiòmetre d’alta qualitat per a un mesurament precís i suau.
El tensiòmetre de braç Veroval® està indicat en pacients que es prenen la tensió arterial amb regularitat, ofereix un mesurament de la tensió arterial totalment automàtica amb una gran precisió de mesurament.

KNEIPP

VALERIANA FORTE

Valeriana Forte es un producte de fitoteràpia, compost de valeriana, les propietats de la qual ajuden a relaxar en cas d’estrès passatger i, a més, afavoreix el somni.
Perquè resulti efectiva i faciliti el somni, es recomana consumir entre 30 i 60 minuts abans de ficar-se al llit.

HARTMANN

TIRITAS

Pocs invents de la nostra història han aconseguit assecar tantes llàgrimes com Tiretes®. Des de fa més de 70 anys es fabriquen milions d’unitats cada any, perquè nens i no tan nens puguin protegir les seves petites ferides.
Sabies que Tiretes® és una marca?

HARTMANN

APÒSITS DE SILICONA

Els apòsits de silicona HARTMANN asseguren una subjecció fiable alhora que una retirada indolora gràcies a la seva tecnologia que no s’adhereix en la pell. Els apòsits per a ferides amb Tecnologia de Silicona poden ser usats en tot tipus de pells, però estan especialment recomanats en pells molt sensibles i amb aversió al dolor.

VEROVAL® TENSIÒMETRE

Tensiòmetre d'alta qualitat per a un mesurament precís i suau. El tensiòmetre de braç Veroval® està indicat en pacients que es prenen la tensió arterial amb regularitat.

VALERIANA FORTE

Valeriana Forte es un producte de fitoteràpia, compost de valeriana, les propietats de la qual ajuden a relaxar en cas d'estrès passatger i, a més, afavoreix el somni.

TIRITAS

Des de fa més de 70 anys es fabriquen milions d'unitats cada any, perquè nens i no tan nens puguin protegir les seves petites ferides.

APÒSITS DE SILICONA

Els apòsits de silicona HARTMANN asseguren una subjecció fiable alhora que una retirada indolora gràcies a la seva tecnologia que no s'adhereix en la pell.

Scroll al inicio