AUTAN DEFENSE

Autan Defense® és una línia de productes especialitzats, dissenyats per protegir-lo contra les picades de mosquits

AUTAN-DEFENSE-FORT

AUTAN DEFENSE

AUTAN DEFENSE® FORT AEROSOL

Autan Defense® Fort és el nostre Repel·lent de mosquits per a ús diari. És Eficaç contra mosquits tigre, i ofereix protecció fins a 8 hores contra els mosquits comuns, tropicals, tigre i les paparres.
Autan Defense® Fort conté un 25% de DEET.
La seva fórmula deixa una sensació de pell suau i és ideal per a ús diari.

AUTAN DEFENSE

AUTAN DEFENSE® EXTREM PROTECTION

Autan Defense® Extrem Protection és el nostre Repel·lent de mosquits per a entorns més extrems. És ideal per als qui viatgen a zones infestades, i ofereix protecció fins a 10 hores contra els mosquits comuns, tropicals i tigre.

Protegeix contra els insectes que poden ser transmissors de malalties tropicals com: Zika, Dengue, Febre groga, Malària, virus del Nil Occidental, Malaltia de Lyme.
El seu aplicador permet el seu ús de forma invertida. L’ampolla conté un 50% de plàstic reciclat.

AUTAN DEFENSE

AUTAN DEFENSE® POST PICADES GEL

Autan Defense® Post-picades refresca i calma la pell de les picades de mosquits, tábanos i ortigues.
Autan Defense® Post-picades conté camomila i àloe vera, proporcionant una fragància fresca i un alleujament ràpid i eficaç que refresca i cuida la pell de les picades de mosquits, tábanos i ortigues. Compta amb un aplicador que facilita l’ús per a tota la família.

CALCES MENSTRUALS

Són còmodes, pràctiques i fabricades amb materials certificats. Amb elles, no sentiràs cap sensació d'humitat gràcies a la capa de cotó.

CALCES D' INCONTINÈNCIA URINÀRIA

Les calces per a incontinència urinària BADS són rentables, reutilitzables i es plantegen com a substitució a la compresa d'un sol ús o salvaslip.

CALCES MENSTRUALS SENSE COSTURES

Tenen l'aspecte d'una calseta normal, però en el seu interior hi ha una capa absorbent que pot contenir les pèrdues de sang i neutralitzar les males olors.

RASPALLS DE BAMBÚ

Pack familiar de 4 raspalls de dents de bambú. Una alternativa ecològica als tradicionals raspalls de plàstic que no són reciclables. Avantatges d'aquests raspalls de bambú: 100% Biodegradable

ARRACADES HIPOAL·LERGÈNIQUES

Les arracades hipoal·lergèniques BADS, estan fabricades en acer quirúrgic i estan testades per a pells sensibles i amb problemes d'al·lèrgies.

AUTAN DEFENSE® FORT AEROSOL

Autan Defense® Fort és el nostre Repel·lent de mosquits per a ús diari. És Eficaç contra mosquits tigre, i ofereix protecció fins a 8 hores contra els mosquits comuns, tropicals, tigre i les paparres. Autan Defense® Fort conté un 25% de DEET. La seva fórmula deixa una sensació de pell suau i és ideal per a ús diari.

AUTAN DEFENSE® EXTREM PROTECTION

Autan Defense® Extrem Protection és el nostre Repel·lent de mosquits per a entorns més extrems. És ideal per als qui viatgen a zones infestades, i ofereix protecció fins a 10 hores contra els mosquits comuns, tropicals i tigre. Protegeix contra els insectes que poden ser transmissors de malalties tropicals com: Zika, Dengue, Febre groga, Malària, virus del Nil Occidental, Malaltia de Lyme.

AUTAN DEFENSE® POST PICADES GEL

Autan Defense® Post-picades refresca i calma la pell de les picades de mosquits, tábanos i ortigues. Autan Defense® Post-picades conté camomila i àloe vera, proporcionant una fragància fresca i un alleujament ràpid i eficaç que refresca i cuida la pell de les picades de mosquits, tábanos i ortigues. Compta amb un aplicador que facilita l'ús per a tota la família.

Scroll al inicio