PERSPEKTIV

Disseny nòrdic en cadascun dels nostres models d’ulleres de lectura i accessoris

PERSPEKTIV

PERSPEKTIV

PRESBÍCIA

Potser estàs començant a notar que, quan llegeixes, has de separar l’objecte de lectura de la teva vista per a veure’l nítid… És possible que necessitis unes ulleres molonas per a llegir! Amb elles, notaràs com desapareix la incomoditat i recuperaràs la nitidesa visual.

PERSPEKTIV

LLUM BLAVA

Encara no coneixes les Júnior Screen Glasses? Són les ulleres perfectes per als més nens de la casa. Redueixen l’impacte de la llum de les pantalles com l’ordinador, el mòbil o la televisió. Per què? Les ulleres compten amb:

Lents Blue Light Protection i Certificat de Qualitat Europeu.

PERSPEKTIV

ULLERES DE SOL

Amb el bon temps ens sentim lliures i ens  atrevim amb tot.
Aprofita que arriba l’ estiu i arrisca amb la nostra selecció d’ulleres de sol!
Tria el model que més et defineixi i… Surt a gaudir!

Tría les teves ulleres amb Muntures geomètriques, muntures oversize

PERSPEKTIV

ULLERES DE SOL INFANTIL

Seguretat i confiança per als més petits de la casa. Ulleres de Sol  Polaritzades amb protecció UV 400, categoria. Totes les Ulleres son hipoal·lergèniques i fabricades de material ultralleuger per a un major confort i tranquil·litat i com no, per oferir la màxima protecció enfront del sol.

PRESBÍCIA

Potser estàs començant a notar que, quan llegeixes, has de separar l'objecte de lectura de la teva vista per a veure'l nítid.

LLUM BLAVA

Coneixes les Júnior Screen Glasses? Són les ulleres perfectes per als nens. Redueix l'impacte de la llum de les pantalles.

ULLERES DE SOL

Amb el bon temps ens sentim lliures i ens  atrevim a tot. Aprofita que arriba l' estiu i arrisca amb la nostra selecció ...

ULLERES DE SOL INFANTIL

Seguretat i confiança per als més petits de la casa. Ulleres de Sol  Polaritzades amb protecció UV 400, categoria.

Scroll al inicio