FORTA

Fabricant D’Ajudes Tècniques Com Son Bastons, Caminadors, Cadires De Rodes i Grues

FORTA

FORTA

CADIRES DE RODES

Les cadires de rodes estàndard de FORTA estan fabricades per a ser utilitzades per persones amb mobilitat reduïda o nul·la. Són cadires manuals fabricades en alumini i comptem amb dos models principals: Basic i Line, ambdues molt resistents i lleugeres. A més, comptem amb els models Duo, que ofereixen millores substancials per a l’accessibilitat dels usuaris.

FORTA

CAMINADORS PER EXTERIOR

Els caminadors d’exterior estan dissenyats per a ser utilitzats tant en els domicilis com al carrer. Són caminadors resistents i compten amb rodes en totes les seves potes, permetent una major i millor mobilitat. Amb seient regulable en altura. Cistella portaobjectes. Empunyadures anatòmiques regulables en altura. Rodes posteriors amb frens de pressió.

FORTA

CADIRES DE RODES ESPECIALS

Les cadires de rodes especials FORTA estan dissenyades per a situacions o persones específiques, com poden ser la de cadira de platja per a ser utilitzada tant dins de l’aigua com en la sorra, la d’avió, perfecta per als passadissos dels avions, la 4×4 per a terrenys abruptes…

FORTA

CAMINADORS D'INTERIOR

El Caminador AIR ON Fabricat en alumini i termoplàstic amb
empunyadures ergonòmiques i regulables en altura, plegable. Rodes dobles fixes davanteres i Disponible en set colors diferents. Accessoris: Cistella i/o taula, kit de rodes per a potes posteriors, punys de goma-escumeja normal o en arc.

CADIRES DE RODES

Les cadires de rodes estàndard estan fabricades per a ser utilitzades per persones amb mobilitat reduïda o nul·la. Són cadires manuals fabricades en alumini.

CAMINADORS PER EXTERIOR

Els caminadors d'exterior estan dissenyats per a ser utilitzats tant en els domicilis com al carrer. Són caminadors resistents i compten amb rodes en totes les seves potes.

CADIRES DE RODES ESPECIALS

Les cadires de rodes especials FORTA estan dissenyades per a situacions o persones específiques, com poden ser la de cadira de platja, la d'avió...

CAMINADORS D'INTERIOR

El Caminador AIR ON Fabricat en alumini i termoplàstic amb empunyadures ergonòmiques i regulables en altura, plegable.

Scroll al inicio