MATERIAL FUNGIBLE

Els millors productes sanitaris d’alta qualitat, per els teus pacients i la teva farmàcia.

MATERIAL FUNGIBLE (12)

JALSOSA

ESPONGES SABONOSES BEGOBAÑO

Esponges dʻescuma de poliuretà amb sabó dʻun sol ús per a una correcta neteja i higiene de la pell. Ideal per a la higiene diària dels pacients hospitalitzats, cliniques, particulars, residències de la tercera edat, etc.. Les esponges begobany estan recomanades per a la higiene diària.

PALENS

MASCARETA FFP2 PALENS

La nova màscara de Palens FFP2 PLNS 1620 és la primera que combina els avantatges del filtre meltblown amb les del filtre de nanofibres, proporcionant: major efectivitat, més comoditat, menor resistència a la respiració, evita l’acumulació de calor i humitat a l’interior.

MASCARETA-PALENS-COLORS-VARIS
XERINGA-ICO

NOVICO

XERINGAS ICO PLUS

Xeringa de tres peces amb agulla d’un sol ús per aplicar solucions injectables i extracció de sang. Cilindre i èmbol fabricats amb polipropilè d’alta transparència. Esterilitzades per òxid d’etilè segons ISO 11135. Producte lliure de làtex. Envasades a blister unitari de paper i polietilè que garanteix total seguretat i hermeticitat.

HARTMANN

GEL ANTISEPTIC

Sterillium gel és un antisèptic per a pell sana (intacta), dermatològicament testat, per a l’antisèpsia higiènica i quirúrgica de mans per fregament. Sterillium® té autorització de desinfectant de pell sana segons el Reglament (EU) Núm. 528/2012 (BPR) i el Reial Decret 1054/2002 relatiu a biocides, amb Núm. de registre AEMPS 351-DES.

GEL-ANTISEPTIC-STERILLIUM
MATERIAL FUNGIBLE (12)

ESPONGES SABONOSES BEGOBAÑO

Esponges dʻescuma de poliuretà amb sabó dʻun sol ús per a una correcta neteja i higiene de la pell.

GEL ANTISEPTIC

Sterillium gel és un antisèptic per a pell sana (intacta), dermatològicament testat, per a l'antisèpsia higiènica i quirúrgica de mans per fregament.

XERINGAS ICO PLUS

Xeringa de tres peces amb agulla d'un sol ús per aplicar solucions injectables i extracció de sang. Cilindre i èmbol fabricats amb polipropilè d'alta transparència.

MASCARETA FFP2 PALENS

La nova màscara de Palens FFP2 PLNS 1620 és la primera que combina els avantatges del filtre meltblown amb les del filtre de nanofibres, proporcionant: major efectivitat.

Scroll al inicio