RUHFARMA

Productes de cotó, productes sanitaris i pólvores de talc

RUHFARMA

RUHFARMA

BASTONETS MÀXIMA SEGURETAT

Bastonets de cotó pur 100% amb topall de seguretat per a netejar la part externa de les oïdes i el nas dels bebès. Blanquejat sense clor. Palet de paper biodegradable amb fibres biodegradables. Ús higiènic. Producte certificat fabricat per norma farmacopea europea.

RUHFARMA

APÒSITS ADHESIUS

Apòsits adhesius hipoal·lergògens de color natural, d’alta qualitat adaptables a cada lesió i necessitat i especialmet dissenyats per a curar ferides de manera ràpida i eficaç. Transpirables, resistents a l’aigua i dermatològicament testats. No contenen làtex. 

RUHFARMA
RUHFARMA

RUHFARMA

DESMAQUILLADORS COTÓ

Discs cosmètics de cotó pur 100% per a desmaquillar. Molt suaus. No es deshilachan ni deixen pelusses o restes. Cotó blanquejat sense clor. Fibres biodegradables. Producte certificat fabricat per norma farmacopea europea.

BASTONETS MÀXIMA SEGURETAT

Bastonets de cotó pur 100% amb topall de seguretat per a netejar la part externa de les oïdes i el nas dels bebès. Blanquejat sense clor.

APÒSITS ADHESIUS

Apòsits adhesius hipoal·lergògens de color natural, d'alta qualitat adaptables a cada lesió i necessitat i especialmet dissenyats per a curar ferides de manera ràpida i eficaç.

DESMAQUILLADORS COTÓ

Discs cosmètics de cotó pur 100% per a desmaquillar. Molt suaus. No es deshilachan ni deixen pelusses o restes. Cotó blanquejat sense clor.

Scroll al inicio