GALIFARMA

Com a farmacèutics treballem orientats a donar servei i crear valor exclusivament des de la farmàcia

GALIPLUS

GALIFARMA

TENSIOMETRE DE BRAÇ

El tensiòmetre de braç Galiplus és una eina fonamental per a persones que pateixin Hipertensió arterial. El seu fàcil maneig i alta precisió permeten un monitoratge senzill i còmode del mesurament sistòlic, diastòlica i pols cardíac. A més, presenta una pantalla gran per a facilitar la visió dels resultats.

GALIFARMA

TEST D'EMBARÀS

Cerques un test d’embaràs fiable però no saps molt bé quin triar? Galiplus et porta el seu Test d’embaràs per a autodiagnòstic, mitjançant la metodologia de detecció qualitativa de l’hormona HCG en orina.  El seu disseny ergonòmic fa el seu ús més fàcil i ràpid. Té una fiabilitat superior al 99%.

GALIFARMA

COIXINET ELÈCTRIC CERVICAL

El Coixinet elèctric Galiplus cervical és un producte d’alta qualitat fabricat per a durar molts anys amb una adequada conservació. Ergonomic i adaptable, amb regulador d’intensitat per a tres temperatures i termostat de seguretat. Amb funda rentable i amb calor seca i humida.

GALIFARMA

COIXINET ELÈCTRIC RECTE

El Coixinet elèctric Galiplus recte, és un producte d’alta qualitat fabricat per a durar molts anys amb una adequada conservació. Ergonomic i adaptable, amb regulador d’intensitat per a tres temperatures i termostat de seguretat. Amb funda rentable a 40º de suau teixit de microfibres.

TENSIOMETRE DE BRAÇ

El tensiòmetre de braç Galiplus és una eina fonamental per a persones que pateixin Hipertensió arterial.

TEST D'EMBARÀS

Galiplus et porta el seu Test d'embaràs per a autodiagnòstic, mitjançant la detecció qualitativa de l'hormona HCG en orina. 

COIXINET ELÈCTRIC CERVICAL

El Coixinet elèctric Galiplus cervical és un producte d'alta qualitat fabricat per a durar molts anys amb una adequada conservació.

GALIFARMA

COIXINET ELÈCTRIC RECTE

El Coixinet elèctric Galiplus recte, és un producte d'alta qualitat fabricat per a durar molts anys amb una adequada conservació.

Scroll al inicio