SCRFOOT

El millor alleujament i descans diari per als teus peus

SCRFOOT

SCRFOOT

PLANTILLA ESPORTIVA

Plantilles dissenyades i desenvolupades per a crear una elevada subjecció i amortiment en les zones de màxima pressió. afavorint la tècnica de trepitjada en córrer i en caminar. El model runwalk li ofereix una plantilla esportiva adequada per a córrer sobre diferents superfícies i terrenys: pista, asfalt o terra.

SCRFOOT

TALONERAS SOFT

No més dolors de taló o problema «de espolón». Les nostres taloneras distribueixen la càrrega per a alleujar el dolor del taló i evitar el creixement del «espolón» calcani. El seu alt amortiment elimina les dureses i evita la bursitis.

SCRFOOT
SCRFOOT SOS OLOR

SCRFOOT

SOS OLOR

Pólvores contra els fongs, la suor i la mala olor.
Les nostres pólvores desodorants ajuden eficaçment a combatre el problema de la mala olor, prevenir els fongs i eliminar la suor i la humitat tant del calçat com dels teus peus. La millor salut per als teus peus de la mà de Scrfoot.

SCRFOOT

DONA SABATA PLANA

Plantilla fina d’alt amortiment per a sabata plana que dispersa la pressió i genera confort gràcies al material Econatur i disseny Hexa-*Flex.
Amb un complement extra en la zona del taló que ofereix un alleujament en la zona de màxima sobrecàrrega.

SCRFOOT
BASTONES

SCRFOOT

BASTONS

Els bastons d’alumini són lleugers però molt resistents i aptes per a tothom. Un material perfecte per fabricar bastons de passeig molt forts i fiables. Diferents dissenys tambè en fusta de la més alta qualitat perquè tinguis la màxima seguretat a les teves passejades.

SCRFOOT

PLANTILLA ESPORTIVA

Plantilles dissenyades i desenvolupades per a crear una elevada subjecció i amortiment en les zones de màxima pressió.

TALONERAS SOFT

No més dolors de taló o problema "de espolón". Les nostres taloneras distribueixen la càrrega per a alleujar el dolor del taló i evitar el creixement del "espolón" calcani.

SOS OLOR

Les nostres pólvores desodorants ajuden eficaçment a combatre el problema de la mala olor, prevenir els fongs i eliminar la suor i la humitat del calçat i dels teus peus.

DONA SABATA PLANA

Plantilla fina d'alt amortiment per a sabata plana que dispersa la pressió i genera confort gràcies al material Econatur i disseny Hexa-*Flex.

BASTONS

Bastons d'alumini lleugers però molt resistents i aptes per a tothom. Un material perfecte per fabricar bastons de passeig. Diferents dissenys tambè en fusta.

Scroll al inicio