ACCU-CHEK

Productes Sanitaris i Solucions Professionals que ajuden a mesurar la glucosa amb una gota de sang

ACCU-CHEK

ACCU-CHEK®

ACCU-CHEK® INSTANT

El glucómetre Accu-Chek® Instant aporta més confiança per a interpretar els resultats i prendre decisions en el dia a dia. Escala de colors que ajuda a interpretar els valors de glucèmia i identificar amb més claredat si el resultat és baix, alt o està dins del rang objectiu. Amb Connectivitat Bluetooth.

ACCU-CHEK®

TIRES GLÙCEMIA ACCU-CHEK® INSTANT

Les tires de glucèmia ACCU-CHEK® Instant estan indicades per a mesurar els índexs i nivells de glucosa en sang de qualsevol persona a l’instant. Fàcil i senzill d’utilitzar, extraient una gota de sang d’un dels dits, utilitzant la tira reactiva per a mesurar-la en un dispositiu qualificat.

ACCU-CHEK®

TIRES GLÙCEMIA ACCU-CHEK® AVIVA

Les tires de glucèmia ACCU-CHEK® Aviva són tires reactives e ideals per als mesuradors de glucèmia en sang. A més, estan calibrades per a brindar a l’usuari els resultats referencials de la glucèmia en el plasma i establir control en el seguiment.

ACCU-CHEK®

DISPOSITIUS DE PUNCIO

El dispositiu de punció Accu-Chek® es fàcil d’utilitzar, de punció ràpida i ús pràctic. Nivells personalitzats per a la profunditat de la punció. Punció pràcticament indolora. Tecnologia segura Clixmotion, minimitza les lesions cutànies.

ACCU-CHEK® INSTANT

El glucómetre Accu-Chek® Instant aporta més confiança per a interpretar els resultats i prendre decisions en el dia a dia.

TIRES GLÙCEMIA ACCU-CHEK® INSTANT

Les tires de glucèmia ACCU-CHEK® Instant estàn indicades per a mesurar els índexs i nivells de glucosa en sang de qualsevol persona a l'instant.

TIRES GLÙCEMIA ACCU-CHEK® AVIVA

Les tires de glucèmia ACCU-CHEK® Aviva són tires reactives e ideals per als mesuradors de glucèmia en sang.

DISPOSITIUS DE PUNCIO

El dispositiu de punció Accu-Chek® es Fàcil d'utilitzar, de punció ràpida i ús pràctic. Nivells personalitzats per a la profunditat de la punció. Punció pràcticament indolora.f

Scroll al inicio