SUECOS

A Suecos estem compromesos a fer la teva vida més fàcil perquè t’enfoquis en el que realment importa.

SUECOS

ALMA

Alma és un dels models unisex d’esportives transpirables casual, còmodes i antilliscants més destacats de Suecos. Es tracta d’un calçat ergonòmic molt lleuger que és molt adequat per a treballar, ja que aporta una gran sensació d’alleujament als peus i els manté secs.

SUECOS

SUECOS

DRY FIT

Les sabates esportives DAG són una elecció ideal per a aquells que necessiten calçat còmode i funcional per al treball o l’esport. Amb la seva tecnologia DryFit, mantenen el peu sec i còmode. Amb sola de goma antilliscant i amb absorció d’impactes.

SUECOS

SANDÀLIES

Suecos ha dissenyat les sandàlies Ros altes i còmodes, amb un disseny únic en pell de microfibra d’alta qualitat i respectuosa amb els teus peus. La seva forma ampla permet una major llibertat i confort dels dits. El taló és de suro i goma natural de doble densitat per a l’absorció d’impactes.

SUECOS

LATT

Lätt és un dels models unisex de sabates transpirables, còmodes i antilliscants de Suecos. Es tracta d’un calçat ergonòmic molt lleuger que és molt adequat per a treballar, ja que aporten una gran sensació d’alleujament als peus. Taló reforçat i plantilla extraïble.

SUECOS

QUEDA'T A CASA

Aquestes sabatilles d’estar per casa estan dissenyades per a aportar benestar als nostres peus. Els esclops bios de Suecos són un calçat molt còmode, ja que disposen d’unes característiques com el folre exterior transpirable, la sola d’EVA i la plantilla de bellut que fan que caminar amb ells sigui tot un plaer.

SUECOS

CALÇAT SANITARI

Els nostres esclops laborals  disposen de totes les característiques per a ser un calçat sanitari còmode, segur i resistent, sense perdre l’originalitat en el seu disseny per a estar a la moda. Resistents a tota mena de temperatures, impermeables i antilliscants.

ALMA

Alma és un model unisex més destacats de Suecos. Esportives transpirables casual, còmodes i antilliscants.

CALÇAT D'ESTIU

Suecos ha dissenyat les sandàlies Ros altes i còmodes , amb un disseny únic en pell de microfibra d'alta qualitat.

LATT

Lätt és un dels espectaculars models unisex de sabates transpirables, còmodes i antilliscants de Suecos.

QUEDA'T A CASA

Aquestes sabatilles d'estar per casa amb sola d’EVA estan dissenyades per a aportar benestar als nostres peus.

DRY FIT

Cada pell és diferent i triar els productes que millor s'adapten a ella és clau per a aconseguir la cura facial més adequad...

CALÇAT SANITARI

Els nostres esclops laborals  disposen de totes les característiques per a ser un calçat sanitari còmode, segur i resistent.

Scroll al inicio