AYUDAS DINAMICAS

Empresa dedicada al disseny, fabricació i importació de productes sanitaris relacionats amb les ajudes tècniques

AYUDAS DINAMICAS

AYUDAS DINÁMICAS

CADIRES DE RODES

Cadires molt lleugeres, fabricades d’alumini que s’adapten a les necessitats de sedestació de cada usuari. Les nostres cadires permet múltiples regulacions per a adaptar-se a la majoria dels usuaris. Amb seients que es regulen en altura i profunditat, en l’altura dels reposabraços, amb punys regulables en altura, etc.

AYUDAS DINÁMICAS

CROSSES

Crosses axil·lars d’Ajudes Dinàmiques amb doble i tiple regulació. Lleugeres i segures que incorpora dos reflectors: un davant i un altre darrere. Disponibles en tres grandàries. Totes les nostres crosses estan fabricades d’alumini. De fàcil muntatge i sense eines.

AYUDAS DINÁMICAS

COIXINS DE DESCANS

Tots els nostres coixins proporcionan estabilitat, alleujan les pressions i prevenen l’aparició d’escares. Ajudan’t a mantenir una bona postura ja que impedeix que la persona es llisqui cap endavant i adopti una postura perjudicial. Transpirable e impermeables.

AYUDAS DINÁMICAS

CAMINADORS

Moltes són les persones que veuen limitada la seva mobilitat i com les necessitats i l’entorn de cada persona són diferents, per a donar una resposta professional és important comptar amb la gamma mes àmplia possible d’ajudes tècniques de qualitat, segures i dissenyades per experts.

CADIRES DE RODES

Cadires molt lleugeres, fabricades d'alumini que s'adapten a les necessitats de sedestació de cada usuari. Les nostres cadires permet múltiples regulacions per a adaptar-se a la majoria dels usuaris.

CROSSES

Crosses axil·lars d'Ajudes Dinàmiques amb doble i tiple regulació. Lleugeres i segures que incorpora dos reflectors: un davant i un altre darrere. Disponibles en tres grandàries.

COIXINS DE DESCANS

Tots els nostres coixins proporcionan estabilitat, alleujan les pressions i prevenen l'aparició d'escares. Ajudan't a mantenir una bona postura ja que impedeix que la persona es llisqui cap endavant

CAMINADORS

Moltes són les persones que veuen limitada la seva mobilitat i com les necessitats i l'entorn de cada persona són diferents, per a donar una resposta professional és important comptar amb la gamma mes àmplia possible.

Scroll al inicio