SALUSTAR

Productes de cotó com Discs cosmètics, tovalloletes íntimes, tovalloletes desodorants…

SALUSTAR

SALUSTAR

TOVALLOLETES DESMAQUILLANTS

Les tovalloletes desmaquillants Biodegradables de Salustar són la millor alternativa per treure’ns el maquillatge abans de dormir i anar-nos al llit amb la pell perfectament neta. El teixit elaborat amb fibres d’origen vegetal i sense plàstic juntament amb la fórmula amb un 98% d’ingredients naturals.

SALUSTAR

TOVALLOLETES BIO PURE

Les tovalloletes íntimes Biopure són l’aliat perfecte per a una higiene íntima i eficaç a qualsevol lloc i moment del dia, proporcionant una agradable sensació de frescor i neteja a l’instant. El seu teixit suau i esponjós procedent de fibres naturals i la seva acurada formulació, donen aquest plus de confort fent el dia més suportable.

SALUSTAR

TOVALLOLETES HIGIENE ÍNTIMA

Les nostres tovalloletes íntimes t’aportaran una neteja suau i respectuosa en la zona íntima externa.Enriquides amb Al·lantoïna, extracte de AloeVera i Camomila. Fàcils d’usar en qualsevol lloc i moment del dia gràcies al seu format monodosis. Testades ginecològica i dermatològicament.

SALUSTAR

TOVALLOLETES DESODORANTS

Salustar ha desenvolupat unes tovalloletes amb Alumbre que ens permetin sentir-nos nets i frescos durant tot el dia. El seu còmode format flowpack o monodosi ens permet emportar-nos-les a tot arreu. Gaudeix sense preocupar-te de l’olor.

TOVALLOLETES DESMAQUILLANTS

Les tovalloletes desmaquillants Biodegradables de Salustar són la millor alternativa per treure'ns el maquillatge abans de dormir.

TOVALLOLETES BIO PURE

Les tovalloletes íntimes Bio Pure aporten una neteja suau i respectuosa amb la zona íntima externa. Neteja íntima a qualsevol lloc i moment del dia. Amb Cotó.

TOVALLOLETES HIGIENE ÍNTIMA

Les ampollas per a la cara d'Harmonia són tractaments intensius amb una  concentració alta de principis actius.

TOVALLOLETES DESODORANTS

Salustar ha desenvolupat unes tovalloletes amb Alumbre que ens permetin sentir-nos nets i frescos durant tot el dia.

Scroll al inicio